logo Flexlabel

Zelfklevende etiketten

Flexlabel is gespecialiseerd in het bedrukken en stansen van zelfklevende etiketten. Ze worden geproduceerd op rollen in diverse maten en soorten. De etiketten kunnen bedrukt worden in full-colour en van 1 tot en met 8 kleuren. Hierbij is het mogelijk om de etiketten te lakken met een UV-lak, waardoor het etiket nog meer uitstraling krijgt.

De bedrukkingen vinden plaats in FLEXO-druk, waardoor een mooie en snelle bedrukking plaatsvindt. Diverse materialen kunnen bedrukt worden, zoals HVS, Machine Coated, Gloss, Super-Gloss, Thermo-eco en Thermo-Top. Veel van deze materialen kunnen worden voorzien van speciale belijmingen o.a. afneembaar, permanent, diepvries, enz. en kunnen tevens speciaal worden aangepast aan uw wensen.

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Thermische Etiketten

Thermische etiketten worden veel gebruikt op weegschalen in supermarkten bij groenten en fruit, vleeswaren en het voorsnijden en verpakken van verse producten. In de industrie is het etiketteren een steeds belangrijkere vorm gaan aannemen. Productinformatie, houdbaarheidsdatum, barcodes en de bedrijfsnaam met achtergrondkleuren. Door het gebruik van etiketten gaan organisaties met een eigen uitstraling een belangrijke rol spelen.