Flexlabel is een drukkerij gespecialiseerd in prijstangen en het produceren van prijstangetiketten.
Wij bieden als enig bedrijf in Nederland u de mogelijkheden deze bij ons te bestellen in kleine en grote oplages vanaf 1 doos. Wij produceren zelf en zijn dus niet afhankelijk van derden. Dat maakt ons flexibel met zeer korte levertijden.

De levertijd bedraagt vanaf goedkeuring van het digitale bestand circa 10 werkdagen voor bedrukte etiketten. Onbedrukte etiketten leveren wij uit voorraad, zodat u deze binnen 5 werkdagen in huis kunt hebben. Wij leveren o.a. etiketten voor de volgende prijstangen: Blitz/Open/Jolly/Tovel/Meto/Uno/Contact.

Tevens leveren wij deze prijstangen en passen deze desgewenst aan volgens de door u opgegeven specificaties. Uiteraard leveren wij ook inktrollen en onderdelen voor reparaties. Onze prijsstelling is zeer interessant.

Ook leveren wij blanco en bedrukte etiketten t/m 8 kleuren voor diverse doeleinden met verschillende belijmingen. Onze prijzen zijn marktconform en onze levertijden bedragen ongeveer 3 weken vanaf goedkeuring van de drukproef. Door ons grote assortiment stansen en drukcilinders kunnen wij voorkomen dat u met extra kosten wordt geconfronteerd.

Wij leveren ook diverse merken labelprinters en eventueel de desbetreffende thermische linten in verschillende kwaliteiten. Deze printers staan bekend om de veelzijdigheid en eenvoud voor een scherpe prijs.

Adres

Wulp 39 – 8103 BT  Raalte

Afspraak maken?

06-20676817